Tästä lähteekin käyntiin sitten viiimein lomaviikko. Ei yhtään natsais enää tuo koulu, onneks sentään viimeinen vuosi. Ainoa positiivinen asia nyt tuossa koulussa. Äitikin lähtee töihin jo huomisaamuna, outoa ajatella kun se on kuitenkin ollut lomalla n. 1½ vuotta. 

Elikkä eilen (lauantaina) oli meidän kylässä semmoisen maaseututori, jossa oli kirpparipöytiä, munkkeja & keittoja sekä kotieläinpiha. Meitä pyydettiin viemään sinne pari lammasta ja muutama kani. Lampaita lähti ne pari ja kaneja kahdeksan. Kiitän esimerkillisestä käytöksestä; Filippa, Sippora, Noppa, Lilli, Cera, Suffeli, Yash & Papu. Myös kirpparipöydän luona köllötteli Jeela, jota ihmiset ihailivat kauheasti.
Samalla kun ihmiset tekivät ostoksiaan, lähdettiin me Jeelan kanssa pikkulenkille. Eli juostiin siellä ihmisten keskellä hirveää rundia ja mentiin posettamaan kameran eteen jos joku sattui kuvaa ottamaan. Ihana otus tuo on :-)

Kotieläinpihalla oli myös neljä vuohta, neljä kanaa sekä nuo meidän elikot. Koiria nähtiin ja paljon, ja Kirikin pääsi mukaan. Tori kesti 9-14, eli suht. lyhyt aika. Tavaraa saatiin myytyä ainakin 80e eestä, lähinnä äidillä oli myynnissä kivikkokasveja ja chilejä.

Tuttuja nähtiin hyvin paljon, ja oli oikeastaan kivakin nähdä. Välillä lorautti vettä, mutta onneksi sekin kesti vain noin 2 minuuttia. Kiva päivä kaikenkaikkiaan oli, toivottavasti taas ensi vuonna samanlainen toripäivä!

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Jeelasta tulikin otettua taas muutama kuvanen kun se viiletti tuolla pellolla menemään. Tuota pullaa en vaihtaisi mihinkään!