Loin blogini tänään, 26.12.2009 klo. 23:59. 

Itse olen siis nuori kani- ja koiraihminen henkeen ja vereen Etelä-Suomesta. Kasvatan epävirallisesti ja pienimuotoisesti kääpiöluppia, väreissä luonnonharmaa ja isabella. Kanit ovat kuuluneet elämääni jo 6 vuoden ajan, ja ne tulevat aina olemaan iso osa elämääni. Pupuja tästä taloudesta löytyy vajaa 40, luppia noin kolmasosa. Kani-ihminen siis olen.

Koirat ja kissat ovat myös koko pienen ikäni kuuluneet elämääni. Isä harrastaa aktiivisesti metsästystä, jonka vuoksi meiltä löytyy kaksi suomenajokoiraa, Taika ja Täplä. Taika on oma kasvattimme, jonka nimen keksin kun olin 9-vuotias. Täplän haimme n. 1½ vuotta sitten Lieksasta. Täältä löytyy sitten ihanihan oma koirani, Kiri, belgianpaimenkoira joka saapui meille ollessaan 2-vuotias. Kissojakin meiltä löytyy tällä hetkellä 7 kpl, kesällä meinasimme hukkua niihin kun molemmat narttukissat pyöräytti 5 pentua siis yhteensä 10. Neljä heistä jäi mammojen seuraksi kotiin. Ei tietenkään unohdeta meidän kollia, Pullaa, joka on Norjalaisen metsäkissan risteytys, pitkäkarvainen.

Pidän siis lähes kaikista eläimistä, liskoista ja käärmeistä koiriin ja kissoihin. Hevoset eivät kuitenkaan koskaan ole herättänyt minkäänmoista mielenkiintoa minussa.

Netissä kun olen, pyöriskelen sivuilla ja foorumeilla:
- Lampola.org (nimin. Sipe)
- Petsie.fi (nimim. `jeenn-ni)
- IRC-galleria 
- Kuvake.net 
- MAUHAU-foorumi (nimim. `jeenn-ni)