Kirjoittelenpa nyt hieman siitä mitä meille kuuluu.

Puput voivat hyvin, ja uusi pupula valmistuu kovaa vauhtia. Luultavasti tammikuun lopussa viimeistään valmis. Kanit saavat oman kerrostalon, jossa kolme isoa häkkiä päällekkäin ja kolme vierekkäin seinän molemmin puolin. Olen tässä jo muutaman viikon totutellut noita naaraita toisiinsa, ettei niitä häkkejä ja koppeja tarvitsisi väsätä niin paljoa. Ja tuloksia on tullut. Tällä hetkellä näyttää siltä että naaraista samoissa häkeissä; Ruut + Betty (ehkä), Vili + Vilma + Vivian, Sippora + Filippa (ehkä). Ja muu kokoonpano onkin vielä auki. Poitsut saavat jatkossakin pärjätä yksinään, ellen astuta jotakuta. Nyt viikonloppuna aloitin pupulassa joulusiivouksen, huomenna jatkuu kova työnteko. Tällä hetkellä siellä jaloissa pyörii vielä Noppa, Vilma, Vivian, Ruut, Betty sekä Vili, kaikki naaraita. Eivät viihdy noissa 120cm häkeissä, niin olkoot sitten vapaana. Eikä ne nyt niin kovasti tiellä ole. Eipä tästä sen enempää...

Koirarintamalle kuuluu myös hyvää. Kiri sai joululahjaksi uuden lelun, mistä on aivan innoissaan. Täpläkin tuli tänään kotiin isältä, kun siellä oli n. viikon isän seurana kerrostalossa. Mutta nyt takaisin tänne maalle. Metsällekin Täplä pääsee viikonvaihteessa, mikäli kelit sallii. Ja huomenna koirien kanssa pururadalle pitkälle lenkille. 

Kissatkin voivat hyvin. Viihtyvät pitkäänkin pihalla lumessa, riehuvat jopa meidän mammatkin siellä lasten kanssa. Ja Pulla on tässä jo kaksi päivää laiskotellut. 

Lampaillekin kuuluu hyvää, saivat tuossa viikko takaperin uudet suolakivet sekä seinustalle kivelle telineet. Kyllä tykkäävät. Ja porkkanoilla niitä lahjoin tänään. Mutta, kirjoittelen taas kun on jotain kirjoitettavaa (: