Nyt vasta alkaa oikeasti tuntumaan siltä että on kesä. Eilen ja tänään mittarit näyttivät +30 koko pitkän päivän. Kaneilla tosin on hiukan tuskaa kun tuonne pellolle paistaa ihan suoraan aurinko. Täytyi laittaa tänään aamusta niille isommat vesikipot ettei vesi pääse vahingossakaan loppumaan ja paljon koppeja ja suojaa auringolta.

Jeela on saanut vietellä elämäänsä nyt sisällä, ettei neidin karva pala. Kuitenkin päivittäin käydään pienillä ulkoiluretkillä, ettei elämä mene ihan pelkästään sisällä möllöttämiseen. Nyt Jeelakin teki ensimmäisen isomman tuhonsa - puri antenninjohdon poikki. Ei paljoa telkkaria katsella enää ainakaan minun huoneessani. Mutta mitäpä siitä, ei nuo johdot paljoa maksa. 
Tein viime viikonloppuna Jeelan asuntoon pienen muutoksen; vaihdoin sille kuramaton oman mattoni sijaan, että jos sattuu kovasti likaamaan niin tuommoinen pienempi matto on helpompi pestä.

 

Nyt vain odotellaan että minkä kokoiseksi neiti kasvaa. Jeelan ensimmäinen näyttelykin on Hyvinkäällä elokuun loppupuolella, ulkomuotoon mennään ja pettiinkin jos pitkän päivän jälkeen jaksetaan. B-luokkaan siis, Jeela kun on juuri sen 4kk elokuussa niin hyvin päästään jo näytille. 
 

Kirikin on päässyt paljon uimaan. Joka päivä käydään lutaamassa monta kertaa että tuon koiran saa tyytyväiseksi. Onhan se omastakin mielestä kiva kun koira nauttii selkeästi. 
Taikakin nauttii taas elämästään, saanut nukkua muutamana yönä veljeni huoneessa sisällä kun ei selkeästi tuolla omassa kopissaan enää viihdy. Pihallakin se saa olla useasti ja uimaankin päässyt ja tykkää kovasti. 

 

 Nauttikaahan kesästä, niin mekin!