Kummastakohan sitä aloittas... Sanotaan että huonoista uutisista niin jää parempi maku sitten suuhun.

Elikkäs... Mulla on siis yksi sinisen värisen risteytyspupunen hoidossa, ei kovin paljon käsitelty. Eilen sen sitten otin syliin, ja ilmeisesti asento oli huono koska pupu pomppas sylistäni suoraan jättäen n. 12cm pitkän, syvän haavan ranteeseeni, tämän vieressä on toinen n. 10cm pituinen samanmoinen haava.
Eilen ranne turpos aika mukavasti ja sormet varsinkin. Kirvelystä kärsin koko eilisillan. Tänään koulussa kättä alkoi särkeä, sillä ei voi tehdä mitään koska sitä ei voi taittaa ja kirvely jatkui. Vertakin alkoi tupruttelemaan. Nyt käsi on sitten paketissa >:/

Koulussa oli erittäin mukava selitellä kavereille, ne kun muutenkin luulee että kanit on "tappajia" ja että ne ei muuta tee kuin pure ja raavi... Tää ei kyllä yhtään auttanu asiaa :s

Noh, sitten ne hyvät uutiset.
Oon kerrankin ajoissa, huomenna Hyvinkäälle ulkomuotoon Jeelan ja Nopan kanssa ja kaikki on nyt jo valmiina. Ainoa että Jeela juostessaan pihalla oli urosten häkin läheisyyteen mennyt nuuhkimaan ja sai sitten roimasti pissaa naamaansa. 
Huomenna startataan jo aikaisin aamulla, että ollaan ajoissa perillä. Käydään myös huomenna katsomassa tätini uutta kämppää, haetaan mulle mopokypärä ja käydään katsomassa itse mopoa ihan liikkeessä. Josko sen kohta pääsis hakemaan, kun rahaa tulee.

Muutenkin huomenna kiva päivä tiedossa ja nyt kun viikonloppukin alkoi niin nam! Hyvät fiilikset ym. huomisen suhteen!